Care B&B in Hellevoetsluis

Tegen het oude centrum van Hellevoetsluis aan bevind zich een bijzonder en persoonlijke Bed & Breakfast genaamd ‘The Walnut Tree’. Het idee voor het oprichten van de Care B&B is ontstaan vanuit de behoefte om natuur, tuinieren én ‘zorgen-voor’ te combineren. Om deze wens te realiseren was het zaak om het voormalige boothuis op eigen terrein te verbouwen tot een verantwoord en volwaardig comfortabel vertrek voor 2 personen. Het resultaat liegt er niet om. We mogen dan ook stellen dat de B&B een groot succes is. Verder lezen…

Wegens de achtergrond van de eigenaresse als (wijk)verpleegkundige is het mogelijk ook te verblijven indien gasten minder mobiel zijn of er enige vorm van zorg nodig is. Vandaar de naam “Care B&B”. Een kleinschalig verblijf gewoon om een paar dagen (of langer) samen onbezorgd en goed verzorgd te kunnen genieten van het vakantiegevoel. Er even uit zijn, tot rust komen. Of om verder te herstellen na een ingrijpend ziekbed of operatie. Ook bij ontbreken van mantelzorg (bv als er aanpassingen in huis gedaan worden waar even alle tijd en aandacht heen gaat) kan de eigenaresse bieden wat nodig is, in verpleegkundig opzicht.

Een verblijf waar je kunt genieten van zorg en geborgenheid, met ruimte voor tijd, aandacht en gezelligheid.

D&A Engineering heeft voor dit plan de nodige advieswerkzaamheden verricht die met name betrekking hadden op het aanvragen van de omgevingsvergunning, tekenwerk en technisch advies qua uitvoering.

Andere projecten