Doorbraak in Brielle

Het plan voor de woning aan de Witte de Withstraat in Brielle, betrof een forse interne verbouwing. De woning, gebouwd in 1952, bestond op de begane grond uit diverse relatief kleinere ruimtes. Zo werden de woonkamer, keuken en eetkamer door fysieke constructies (wanden) van elkaar gescheiden wat de woning optisch kleiner maakte. Door de wanden open te breken en één grote ruimte te creëren is er een riante leefomgeving ontstaan met de keuken als middelpunt. Het complete interieur is uitgevoerd in een fraaie eigentijdse moderne stijl.Verder lezen…

D&A Engineering heeft voor dit project bijgedragen met de nodige advies- en tekenwerkzaamheden waarbij in overleg met de constructeur de constructieve voorzieningen zijn bepaald. Omdat de werkzaamheden waren gemoeid met een constructieve ingreep was een omgevingsvergunning vereist. D&A ontwerp en ingenieursbureau heeft tevens zorg gedragen voor een correcte afhandeling van de vergunningaanvraag welke zonder moeite werd verleend door de betreffende gemeente.

Andere projecten