Loevestein ten Top

Het project “Loevestein ten Top” betrof de totaalverbouwing en uitbreiding van een vrijstaande woning gelegen in Hellevoetsluis. De opdracht van de eigenaar was duidelijk: de woning diende gerenoveerd, verduurzaamd en gemoderniseerd te worden om het leefcomfort te verbeteren en extra leefruimte te creëren. Om dit te realiseren, hebben we een uitbouw aan de achterzijde van 4 meter diep gerealiseerd, evenals een dakterras en een dakopbouw met een dakkapel. Bovendien hebben we de bestaande garage bij de woonruimte betrokken.Verder lezen…

Het ontwerp had als doel een moderne maar warme uitstraling te creëren die goed aansloot bij de omgeving. Om dit te bereiken, kozen we voor verduurzaamd hout als gevelbekleding en donkere buitenkozijnen. Deze keuzes zorgen voor een eigentijdse en esthetisch aantrekkelijke woning.

Als D&A ontwerp en ingenieursbureau hebben we de volledige projectbegeleiding op ons genomen. Onze werkzaamheden omvatten onder andere; het ontwerpen en technisch uitwerken van de plannen, het samenstellen van het projectteam, coördineren van de communicatie met alle betrokken partijen, aanvragen van de omgevingsvergunning, selecteren van de aannemer en het houden van toezicht op de uitvoeringswerkzaamheden.

Het resultaat van het project is een prachtig gerenoveerde en uitgebreide woning die voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. De verbouwing, verduurzaming en modernisering hebben gezorgd voor aanzienlijk verbeterd leefcomfort en extra leefruimte. De moderne uitstraling met verduurzaamd hout als gevelbekleding en donkere kozijnen geeft de woning een eigentijds en passend karakter.

We zijn trots op de succesvolle afronding van het project en kijken ernaar uit om in de toekomst vergelijkbare uitdagende projecten aan te pakken. Ons team van experts blijft zich inzetten om hoogwaardige ontwerpen en technische oplossingen te leveren, waarbij we streven naar tevredenheid van onze opdrachtgevers en een positieve bijdrage aan de gebouwde omgeving.

Andere projecten