Nieuwbouw Spuikade

Het project “Nieuwbouw Spuikade” betreft een vrijstaande nieuwbouw woning met een uniek karakter. Het ontwerp combineert landelijke architectonische kenmerken met een moderne twist, waardoor de woning perfect aansluit bij de omgeving van de Spuikade.

Bij de realisatie van dit project stond de klant centraal. We hebben nauw samengewerkt om hun wensen en behoeften te begrijpen en deze naadloos te integreren in het ontwerp. Van de ruimtelijke indeling tot de keuze van materialen en afwerkingen, alles is zorgvuldig afgestemd op de specifieke eisen en smaak van de klant.Verder lezen…

Een van de opvallende esthetische kenmerken zijn de zorgvuldig gekozen details die de woning een uniek karakter geven. In de voorgevel is een deels zichtbare houten constructie verwerkt, wat een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Deze houten elementen vormen een harmonieus contrast met de strakke lijnen en moderne, maar toch ook traditionele, materialen van de rest van de gevel. Een ander opvallend element is het geveltopteken. Het geveltopteken is een voorbeeld van de aandacht voor detail en het streven naar een unieke uitstraling in het ontwerp.

Door het samenspel van deze opvallende esthetische kenmerken, de landelijke architectonische stijl met een moderne twist en het gebruik van materialen, is dit een woning die niet alleen in het oog springt, maar ook harmonieus past in de omgeving. Het is een project waar we trots op zijn en dat getuigt van ons streven naar vakmanschap en klanttevredenheid.

Om een efficiënte bouwtijd te realiseren, is er gekozen voor een prefab houtskeletbouw (HSB) constructie als casco. Het resultaat is een korte bouwtijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Ons bedrijf heeft een uitgebreide dienstverlening verzorgd voor het project “Nieuwbouw Spuikade”. We hebben het volledige ontwerp verzorgd inclusief de bouwtekeningen en hebben het project tot aan de uitvoering begeleid en gemanaged. Daarnaast is er nauw samengewerkt met externe disciplines zoals de constructeur, brand- en bouwfysisch adviseur en andere experts om alle benodigde stukken te vervaardigen voor onder andere de aanvraag omgevingsvergunning.

Het resultaat is een prachtige nieuwbouw woning die niet alleen voldoet aan de wensen van de klant, maar ook perfect past in de omgeving. “Nieuwbouw Spuikade” is een voorbeeld van ons vakmanschap, toewijding en samenwerking met diverse disciplines om een droomhuis te creëren dat aan alle verwachtingen voldoet.

Andere projecten