Praktijkruimte Salon Secuur

Als ontwerp- en ingenieursbureau zijn we verheugd om te hebben samengewerkt met Salon Secuur bij het realiseren van de nieuwe praktijkruimte. Het doel was om een functioneel en esthetisch ontwerp te creëren dat aansluit bij hun behoeften en visie.

Er is met zorg gewerkt aan het integreren van de nieuwe aanbouw met de bestaande woning. De langwerpige ramen in de zijgevel zijn strategisch geplaatst om natuurlijk licht binnen te laten, een uitnodigende sfeer te creëren en een gevoel van ruimtelijkheid en sereniteit te bevorderen.Verder lezen…

Deze strategische keuze voor transparantie en ruimtelijkheid komt voort uit de overtuiging dat een ontspannen en gastvrije omgeving van essentieel belang is voor Salon Secuur. Salon Secuur wil dat cliënten zich direct op hun gemak voelen zodra ze binnenkomen. Het uitnodigende karakter van de nieuwe praktijkruimte weerspiegelt de toewijding aan persoonlijke aandacht en zorgzaamheid. Het interne ontwerp is vervolgens afgestemd op de behoeften van Salon Secuur, met aandacht voor ergonomie en functionaliteit.

Tijdens het proces hebben we ook rekening gehouden met de vereisten op het gebied van bouwvoorschriften, veiligheid en duurzaamheid. We hebben hoogwaardige materialen gebruikt en moderne bouwtechnieken toegepast om een solide en energie-efficiënte structuur te realiseren.

We zijn trots dat we een kleine rol hebben mogen spelen in het succes van Salon Secuur en we zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een nieuwe en verbeterde ruimte voor hun gewaardeerde klanten.

Andere projecten