Work & Lounge Rotterdam

Dit project betreft de uitbreiding van een woning met het doel extra werkruimte en comfort aan huis te creëren. Verder lezen…

De klant had specifieke wensen, waaronder de behoefte aan een functionele werkruimte aan huis, een ontspannen loungegedeelte en voldoende opslagruimte. Het ontwerp van de aanbouw is gericht op een moderne uitstraling met strakke lijnen. Door de combinatie in materiaalgebruik van stucwerk en verduurzaamd hout straalt het ontwerp frisheid maar toch ook warmte uit. Om visuele eenheid te bereiken, is ervoor gekozen om de buitengevel van de bestaande woning na te isoleren, wat resulteert in een harmonieus geheel tussen bestaand en nieuw.

Ons bureau heeft de ontwerp- en visualisatiewerkzaamheden verricht. Het presentatieplan speelt een essentiële rol in de communicatie en afstemming met o.a. de gemeente, aannemer en andere betrokken partijen voor het toetsen van de haalbaarheid van het plan.

Kortom, het presentatieplan fungeert als een waardevol instrument dat de communicatie tussen diverse partijen vergemakkelijkt. Het creëert een gemeenschappelijk begrip en vormt een solide basis voor de verdere stappen in het project.

Andere projecten