Over ons

Ontstaan vanuit ambitie, gedreven door passie

Wij zijn er van overtuigd dat onze passie voor het vak bijdraagt aan het optimaliseren van de gebouwde omgeving en een betere toekomst. Dit realiseren we door aandacht te schenken aan mens en omgeving met een focus op design en innovatieve engineering. Het resultaat; hoogwaardige gebouwen geheel afgestemd op de eindgebruiker.

D&A ontwerp en ingenieursbureau levert diensten voor de gebouwde omgeving waarbij onze expertise zich, in samenwerking met de nodige disciplines, richt op het gehele ontwerp- en bouwproces. Met passie voor architectuur en bouwtechniek wordt er gewerkt aan uiteenlopende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Van totaalverbouwingen, renovaties en uitbreidingen tot luxe woningen en commercieel vastgoed als kantoren, Leisure en horeca. Elk project vertelt zijn eigen verhaal, met bijzondere uitdagingen, creatieve oplossingen en resultaten om trots op te zijn.

Elk project kent ook iets unieks. We leveren van schets tot realisatie dan ook betekenisvol maatwerk als antwoord op uw vraagstukken. We zetten ons op zowel creatief als technisch vlak in om een product te creëren welke het beste aansluit op uw wensen. Dit noemen wij ‘ontwerpen vanuit de kern’. We benaderen uw vraagstuk met een professionele en pragmatische blik en zetten uw wens om naar een verantwoord technisch ontwerp. onze ervaring en gedegen technische kennis vormt hierbij geen overbodige luxe. Indien gewenst staan we u het gehele proces bij en nemen veel werk uit handen.

Onze aanpak

Ieder project begint met een idee en het vastleggen van wensen- en eisen. Deze uitgangspunten vormen namelijk het vertrekpunt voor de verdere samenwerking. Het pad dat moet worden bewandeld om het gewenste resultaat te bereiken kan intensief en complex zijn. Om het overzicht te bewaren worden er, afhankelijk van het project, diverse fasen doorlopen om stapsgewijs en gecontroleerd naar dit resultaat toe te werken. We streven daarbij naar een juiste balans in het meenemen van onze opdrachtgevers in het proces en de besluitvorming, maar toch ook door hen zo veel mogelijk te ontzorgen. Naargelang de wens verzorgen we deelwerkzaamheden als onderdeel van een breder projectteam óf treden we op als uw partner voor een volledige projectbegeleiding.

Missie & Visie

D&A streeft altijd naar een hoge mate van kwaliteit en integratie van duurzaamheid. Dit doen we door bij voorkeur vroegtijdig in het bouwproces een rol te vervullen en onze werkprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Een regelmatige reflectie op het ontwerp in diverse stadia, in relatie tot de wensen, is daarin tevens een belangrijke factor. Ook zetten we in op moderne tools zoals hoogwaardige software en communicatiemiddelen op het gebied van BIM, PIM, visualisatie én slimme tools in het veld. Ons doel is om ontwerp en bouw meer met elkaar te verbinden met een duurzamer eindproduct als resultaat.

“Het is onze verantwoordelijkheid om een omgeving te creëren die voor ons allemaal een thuis bied, nu en in de toekomst”

Maatwerk dat inspireert

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw project? Wij staan graag voor u klaar.